Cine suntem

Mobila Nufărul comercializează o gamă variată de mobilier, în diverse stiluri, modele, culori și dimensiuni. Mobilă de înalta calitate (palul de baza este mai gros decât ce se găsește pe piață), cu un design variat, de la stil clasic și rustic pâna modern, într-o gamă largă de modele la un excelent raport calitate-preț.

Printre primele magazine de profil din Oradea, am crescut calitatea serviciilor de la an la an și ne-am extins la nivel local. Experiența acumulată în toți acești ani, calitatea produselor, promptitudinea și rapiditatea livrării comenzilor asigură o experiență impecabilă pentru clienții noștri. Suntem bucuroși să vă stăm la dispoziție cu orice informație necesară amenajării locuinței dumneavoastră.

Livrare rapidă

Procesarea și livrarea comenzii se va face în cel mai scurt timp așa încât să te poți bucura de noua achiziție imediat. Livrare Gratuită în Oradea.

O echipă profesionistă

Echipa noastră este formată din oameni entuziaști, cu experință de 15+ ani, gata să te ajute în a oferi locuinței tale imaginea pe care ți-o doresti și la care ai visat.